В новият сезон на Фермата“ ще се преплитат доброто

...
  В новият сезон на Фермата“ ще се преплитат доброто
Коментари Харесай

Нов стопанин и нови правила дават старт на най-българското риалити „Фермата“ довечера

 

В новият сезон на „ Фермата “ ще се преплитат положителното и злото, луксът и неприятните условия на живот.

Продуцентите са решили да покажат така наречен „ Ад и Рай “, като бъдещите участници – фермери ще живеят в две обособени къщи в стопанството, което се намира наоколо до Перник.

Новият собственик на фермата е Венцислав Узунов, който изоставя процъфтяващата си бизнес кариера и интернационалните си клиенти, с цел да се занимава с отглеждане на животни измежду живописната българска природа.

С впечатляващите си фермерски умения и безспорната си харизма, той има всички шансове да се трансформира в любим и на участници и на фенове.

Новият собственик на „ Фермата “ има вяра, че пътят към триумфа е затрупан със познания и усърдната работа.

В новият сезон на прелестното предаване ще има съществени промени в разпоредбите на играта, механиката и схемата на лъчение на епизодите през седмицата.

След много  успорвани кастинги са определени 22-ма работливи, сърцати и атрактивни мъже и дами, които ще влязат в риалити „ Фермата: Нишката на живота “. Всички те ще се върнат към корените си, ще основат богатства със личните си ръце и ще се опитат да се преборят за огромната премия от 100 000 лв. в предаването.

Във „ Фермата “ 9 състезателите ще бъдат разпределени в два тима и ще пазят мястото си в риалитито при радикално разнообразни условия, които ще изпитат волята и уменията им и ще ги трансформират вечно.

Сред тях ще има земеделци, свързани надълбоко с българската земя и природолюбители, които не могат да си показват живота в огромния, гръмък град. Наравно с тях компликациите на селския обичай ще преживеят хора на изкуството, измежду които артист, режисьор и балерина.

Какви ще са новите правила и кои ще са новите участници следва да забележим на 4.09.2023 в 20 часа.

Вижте още забавни тематики при нас:

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР